DOMOWE WĘDLINY tradycyjne oraz sous-vide - Robert Winckiewicz

Dostępność: spodziewana dostawa
Cena: 39,00 zł 39.00
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: -

Opis

Sous-vide, czyli dosłownie "w próżni" to metoda gotowania mięsa w szczelnie zamkniętych woreczkach foliowych zanurzonych w kąpieli wodnej o stosunkowo niewysokiej temperaturze. Metoda jest powolna -  czasami gotowanie trwa nawet dwie doby -  ale wydobywa z potraw niezwykły smak i aromat. O sous-vide i nieco bardziej tradycyjnych metodach przygotowywania mięs traktuje kolejna książka znanego na wszystkim smakosza Roberta Winckiewica, zaopatrzona w bardzo ładne ilustracje. 

Strony: 224, Format: 17,5x23,5 cm

  • Autor: Robert Winckiewicz
  • ISBN: 9788327495211
  • EAN: 9788327495211
  • Rok wydania: 2020
  • Wydawnictwo: Olesiejuk
  • Kategorie: kulinaria
  • Oprawa: oprawa twarda
  • Data wprowadzenia: 30-03-2020

Produkty powiązane

Wraz z tym produktem inni klienci kupili również:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl