Odroczony rozrost - Hans Huber

Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:
- technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze, pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
- procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.
W książce znaleźć można:
podstawy teoretyczne,
- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń,
- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów,
- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu,
- sklep firmowy – od czego zacząć?
Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!
"Odroczony rozrost" - Hans Huber
Wydanie: Warszawa, 2014
Redakcja naukowa: Hans Huber
Tłumacz: Agnieszka Błaszczak
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Typ oprawy: twarda
ISBN: 9788301180034
Liczba stron: 172
Wymiary: 15.5x24.0cm
