Odroczony rozrost - Hans Huber

Dostępność: brak towaru
Cena: 95,50 zł 95.50
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: PWN

Opis

 

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych: 

  • technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze, pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
  • procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu. 

W książce znaleźć można:

podstawy teoretyczne,

  • przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń,
  • cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów,
  • porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu,
  • sklep firmowy – od czego zacząć? 

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

"Odroczony rozrost" - Hans Huber 

Wydanie: Warszawa, 2014
Redakcja naukowa: Hans Huber
Tłumacz: Agnieszka Błaszczak
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Typ oprawy: twarda

ISBN: 9788301180034
Liczba stron: 172
Wymiary: 15.5x24.0cm

Wraz z tym produktem inni klienci kupili również:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl