Technologia wędzenia żywności - praca zbiorowa

Dostępność: brak towaru
Cena: 49,50 zł 49.50
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: -

Opis

Technologia wędzenia żywności - praca zbiorowa pod redakcją Edwarda Kołakowskiego.

Ta pozycja to kompendium wiedzy o technologii wędzenia wszelkiej żywności -  od serów, przez ryby po mięso. To pierwsze, od ponad 60 lat, całościowe ujęcie tej dziedziny wiedzy. W książce omówiono technologię wędzenia najważniejszych grup produktów żywnościowych, sposoby otrzymywania dymu wędzarniczego i preparatów wędzarniczych, a także wpływ wędzenia na wartość odżywczą i zdrowotną żywności. Oprócz zagadnień teoretycznych podano w niej wskazówki dotyczące poszczególnych operacji i zabiegów występujących w procesie wędzenia.

Tytuł: Technologia wędzenia żywności
Autor: pod red. Edwarda Kołakowskiego
Wydawca: PWRiL
Rok wydania: 2012
Liczba stron: 426
Wymiary: 155 x 230 mm
Okładka: miękka
ISBN: 978-83-09-01090-6

Wraz z tym produktem inni klienci kupili również:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl