Zakwas - Technologia w piekarni - Markus Brandt, Michael Ganzle

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 95,50 zł 95.50
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: -

Opis

 

Zakwas to podstawa -  dobry zakwas był przekazywany z pokolenia na pokolenie. Dowiemy się jak zakwas wpływa na jakość pieczywa, jak zrobić zakwas, jakie procesy przebiegają podczas fermentacji zakwasu, a także jak dopasować zakwas do naszych indywidualnych potrzeb. Pozycja niezbędna w biblioteczce każdego piekarza.

"Zakwas - Technologia w piekarni" - Markus Brandt, Michael Ganzle

 

 

Wydanie: Warszawa, 1, 2015
Redakcja naukowa: Markus Brandt, Michael Ganzle
Tłumacz: Agnieszka Błaszczak
Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
Typ oprawy: twarda

ISBN: 9788301182991
Liczba stron: 408
Wymiary: 15.5x24.0cm

Wraz z tym produktem inni klienci kupili również:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl